Työpajat yrityksille

Itsensä johtamisen ja onnellisuuden työpajat työyhteisöille

Miksi onnellisuus on tärkeää?

Koska onnellisuuden vastakohdan, stressin ja uupumuksen, vaikutukset ovat vakavia. Työkyvyn ja työhyvinvoinnin ongelmat maksavat Suomen taloudelle jopa uskomattomat 40 miljardia euroa vuodessa niin menetettynä työpanoksena, etuuksina kuin terveyden- ja sairaanhoidon kuluina. Suomessa 17% työtekijöistä kokee paljon tai melko paljon stressioireita ja pelko työkyvyttömyydestä on kasvanut merkittävästi jo vuosina 2011-2018. 

On aika keskittyä luomaan kukoistuksen kulttuuri, jonka keskiössä ovat onnelliset, innovatiiviset ja suorituskykyiset ihmiset sekä pitkäjänteinen, kestävä toimintakulttuuri.

Itsensä johtamisen työpaja

Tässä n. 2,5 tunnin työpajassa

 • sukellat syvemmälle mielen toimintaan ja opit miksi itsensä ja oman mielen johtaminen ovat (elin)tärkeitä, jos haluat menestyä
 • ymmärrät tuloksellisen toiminnan ketjun ja kuinka hyödyntää sitä eduksesi
 • opit tunnistamaan kolme yleisintä toiminnan estettä ja johtamaan itsesi niiden läpi
 • saat inspiraatiota ja työkaluja oman toimintasi helpottamiseen ja elämän laadun parantamiseen

Työpaja sisältää sopivasti faktaa mielen toiminnasta, inspiroivia esimerkkitarinoita ja kokemuksia sekä osallistavaa keskustelua ja harjoituksia.

Osallistujat oivaltavat kuinka oma mieli vaikuttaa jokapäiväiseen toimintaamme, niin töissä kuin vapaa-ajallakin, ja saavat harjoituksia ja vinkkejä oman toiminnan optimaaliseen johtamiseen.

Stressi vähenee, uusia näkökulmia avautuu ja mahdollisuuksien, sekä toiminnan sudenkuoppien, tunnistaminen helpottuu.

Työpaja räätälöidään sähköisen ennakkokyselyn ja aloituskeskustelun pohjalta.

Experience happiness -työpaja

Tässä n. 2 tunnin työpajassa

 • kokeilet viittä eri näkökulmaa onnellisuuteen, jotka yhdessä käytettynä vähentävät stressiä ja uupumuksen oireita ja lisäävät onnellisuutta
 • opit ymmärtämään kuinka onnellisuus on taito, jonka voi oppia ja jota voi harjoittaa joka päivä, ulkoisista olosuhteista huolimatta

Tämä työpaja oivalluttaa, kuinka onnellisuudesta voi tulla automaattinen tapa ja siten auttaa rakentamaan osallistavaa, onnellista ja tuottavaa hyvinvoinnin työkulttuuria.

Työpaja tarjoaa maistiaisen kuuden kuukauden mittaiseen, näyttöön perustuvaan The Happiness PracticeTM (THP) toimintamalliin, joka mitattavasti parantaa hyvinvointia ja suorituskykyä keskittymällä kuormitustekijöiden ja stressioireiden vähentämiseen sekä onnellisuuden ja sen sivutuotteiden; innovaation, resilienssin ja pitkäjänteisyyden lisäämiseen.

THP ratkaisee yritysten kolme ajankohtaista ongelmaa:

 • stressin ja työuupumuksen lievittämisen ja ennaltaehkäisyn
 • hyvinvoinnin edistämisen ja lisäämisen
 • suorituskyvyn optimoinnin niin yritys-, tiimi- kuin yksilötasollakin

Hinta etäyhteydellä tai Oulun seudulla 3950€ / työpaja + alv 24%. Muualle Suomeen lisätään matkakulut.

Hinta sisältää

 • Sähköisen ennakkokyselyn ja aloituskeskustelun
 • Tulostettavan työkirjan (pdf)
 • Palautteen keräämisen ja raportoinnin

Jos haluat kuulla lisää, jätä yhteystietosi ja palaan asiaan mahdollisimman pian!

  Avainsanat: itsensä johtaminen, onnellisuus, menestys, selkeys, kokonaisuuden näkeminen, syvä ymmärrys, päättäväinen toiminta, hyvinvointi, arvot