Yrityksille

Menestyksen sisäinen työ

Luennot, työpajat ja valmennukset yrityksille

Kaikki eivät voi menestyä samalla reseptillä. On kuitenkin yksi asia, joka tutkimusten mukaan vaikuttaa jokaisen tuottavuuteen, luovuuteen, terveyteen ja vaikkapa avuliaisuuteen. Puhumattakaan laajemmasta näkemyksestä haastavissa tilanteissa uusien ja innovatiivisten ratkaisujen tuottamiseksi tai resilienssistä selviytyä työn ja elämän eri karikoista. Se on onnellisuus.

Onnellisuus on kestävä supervoimamme matkalla menestykseen”, toteaa Paula.

Onnellisuus ei kuitenkaan ole seurausta menestyksestä, vaan menestys on seurausta onnellisuudesta. Molemmissa on kyse sisäisestä työstä, joka meidän on oltava halukkaita tekemään itsemme kanssa, jotta voit nauttia elämästä ulkoisista olosuhteista huolimatta. Kun teet tämän työn itsesi kanssa, kaikki muu seuraa kuin itsestään. Jollet, on toiminta enemmän tai vähemmän pelkkää selviytymistä tilanteesta toiseen ja yhtä vuoristorataa huippuhetkien ja kuolemanlaaksojen välillä.

Luennot, työpajat ja valmennukset sisältävätkin sopivasti faktaa, esimerkkejä ja inspiroivia näkökulmia sisäisen työn, tai sen puutteen, seurauksista sekä herättävät uteliaisuuden siitä, mikä voikaan olla mahdollista.

Keynote-puheenvuorot ja luennot

Inspiroivat ja näkökulmia avaavat luennot kick-offeihin, työhyvinvointi- ja strategiapäiviin tai asiakastilaisuuksiin.

Tutustu ja tilaa täältä!

Työpajat

Interaktiivisissa työpajoissa sukellamme syvemmälle menestyksen avaimiin ja osallistujat saavat omakohtaisen kokemuksen uusista, hyvinvointia kohentavista näkökulmista.

Tutustu ja tilaa täältä!

Valmennus-kokonaisuudet

Tärkeimmät työelämätaidot nyt ja tulevaisuudessa ovat kyky johtaa itseään ja kyky olla onnellinen. Kun taidat nämä sisäisen työn elementit, kaikki muu sujuu kuin itsestään.

Tutustu ja tilaa täältä!

Valmentajana Paula ei aina päästä kuulijoitaan helpolla, mutta hänen kykynsä nähdä ja ymmärtää kokonaisuuksia saa hankalimmatkin oivallukset kääntymään voimaannuttavaksi osaksi kasvumatkaa.

Paula on luennoinut ja valmentanut yritysten hallitusten jäseniä, johtoryhmiä sekä muita yritysten avainhenkilöitä kotimaan lisäksi myös ulkomailla ja häntä on kiitelty käytännönläheisestä ja uskomattoman oivaltavasta työskentelytavastaan.

Avainsanat: itsensä johtaminen, onnellisuus, menestys, selkeys, kokonaisuuden näkeminen, syvä ymmärrys, päättäväinen toiminta, hyvinvointi, arvot


”Koulutukset ovat olleet kuin matka itseen turvallisessa ympäristössä. Vaikka ulkoisesti mikään ei vielä näytä muuttuneen, niin kuitenkin kaikki on muuttunut! Nämä ovat olleet oivalluksia täynnä olevia päiviä, joista olen saanut konkreettisia välineitä työhöni, ja koko elämään.  Ja kouluttaja on asiantunteva ja ihana!”
– Sari Eronen, palvelukodin johtaja


”Paula Immo has this unique ability to see through your bullshit. Whatever you try to tell yourself she will give you the questions you need to stop telling yourself stories that are not true and reveal what’s best for you. If you are willing to do the work, Paula Immo is the right person to see. If you are aiming for an efficient track to your greatest good, she has all the tools you need.”
– Tone Sillah, Author & Mind Worker