Yrityksille

Valmennuksissa keskitymme siihen, miten mielemme toimii ja kuinka se vaikuttaa jokapäiväiseen elämäämme ja vuorovaikutukseen muiden kanssa.

Valmennukset haastavat totuttuja tapoja ajatella, kommunikoida ja toimia tuloksia muuttavilla tavoilla. Ne inspiroivat katsomaan asioita uusistakin näkökulmista ja herättävät uteliaisuuden siitä, mikä voikaan olla mahdollista.

”Selkeydessä on voimaa”, toteaa Paula.

Kaikki eivät voi menestyä samalla reseptillä, sillä kaikki eivät ole niitä, jotka puskevat läpi vaikka harmaan kiven pelkällä sisulla, vaan joukossa on aina myös niitä, joille haastavissa tilanteissa luontaisempaa on vetäytyminen tai huolehtiminen siitä, että muilla on kaikki hyvin.

Valmennukset herättelevätkin sinua siihen, että se, kuinka elät jokapäiväistä elämääsi – pidät kehostasi huolta, syöt, rakastat, rakennat uraasi tai kutsumustasi, teet rahaa – kaikki se on tehtävä niin, että se antaa sinulle energiaa. Vain siten voit olla rakentava osa suurempaa kokonaisuutta ja menestyä kokonaisvaltaisesti elämässäsi. Ja yrityksen menestys on summa yksilöidensä menestyksestä.

Valmentajana Paula ei päästä kuulijoitaan aina helpolla, mutta hänen kykynsä nähdä ja ymmärtää kokonaisuuksia saa hankalimmatkin oivallukset kääntymään voimaannuttavaksi osaksi kasvumatkaa.

Paula on luennoinut ja valmentanut yritysten hallitusten jäseniä, johtoryhmiä sekä muita yritysten avainhenkilöitä kotimaan lisäksi myös ulkomailla ja häntä on kiitelty käytännönläheisestä ja uskomattoman oivaltavasta työskentelytavastaan.

Yrityskohtaiset valmennukset räätälöidään sisällöltään asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Esimerkkejä aiheista ovat:

  • Feminiininen johtajuus – tulevaisuuden menestyksen avain
  • Arvopohjainen toiminnanohjaus – käyttämätön voimavara
  • Mielen ja toiminnan selkeys – mistä on kysymys, kun asiat eivät etene?
  • Tavoitteesta todeksi – kuinka puhaltaa yhteen hiileen?
  • Sanojen ja ajatusten vaikutus – miten mielemme toimii?

Avainsanat: ilo, vapaus, menestys, selkeys, kokonaisuuden näkeminen, syvä ymmärrys, päättäväinen toiminta, hyvinvointi, arvot

Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan lisää juuri teille sopivasta kokonaisuudesta!


”Koulutukset ovat olleet kuin matka itseen turvallisessa ympäristössä. Vaikka ulkoisesti mikään ei vielä näytä muuttuneen, niin kuitenkin kaikki on muuttunut! Nämä ovat olleet oivalluksia täynnä olevia päiviä, joista olen saanut konkreettisia välineitä työhöni, ja koko elämään.  Ja kouluttaja on asiantunteva ja ihana!”
– Sari Eronen, palvelukodin johtaja


”Paula Immo has this unique ability to see through your bullshit. Whatever you try to tell yourself she will give you the questions you need to stop telling yourself stories that are not true and reveal what’s best for you. If you are willing to do the work, Paula Immo is the right person to see. If you are aiming for an efficient track to your greatest good, she has all the tools you need.”
– Tone Sillah, Author & Mind Worker