Valmennukset

YKSI ASIA
#selkeys

Tässä yhden kerran valmennuksessa kirkastamme sen, mitä haluat, käymme läpi nykyisen tilanteesi ja tunnistamme kuinka lähteä kasvamaan unelmasi ympärille.

Aihe voi koskea mitä elämäsi osa-aluetta tahansa ja liittyä joko yksittäisen haasteen, kysymyksen, esteen tai mahdollisuuden läpikäymiseen, tai laajemman kokonaisuuden ymmärtämiseen.

Tapaamme joko Oulussa tai Skypen välityksellä.

Henkilökohtainen valmennus on tehokas tuki haluttujen tulosten saavuttamiseksi, sillä silloin fokus on juuri sinulle oikeissa ja tärkeissä asioissa. Nopein tapa menestyä on keskittyä niihin asioihin, joihin oikeasti voit vaikuttaa.

434€

TILANNE
#keskittyminen

Kolmen tapaamisen aikana keskitymme haluamasi aiheen selkeyttämiseen ja tarkoituksenmukaiseen toimintaan.

Ensimmäinen tapaaminen etenee samalla kaavalla kuin yhden kerran valmennuksessa.

Seuraavilla tapaamisilla käymme läpi sitä, onko toimintasi ollut linjassa halutun lopputuloksen kanssa. Jollei, niin selvitämme syyn. Jos kyllä, katsomme, että näin myös jatkuu.

Opit ymmärtämään niin omaa mieltäsi kuin toimintaasi paremmin ja huomaat tekemisiisi vaikuttavat asiat. Myös niitä, jotka ennen ovat olleet piilossa. Sinun on helpompi pysyä linjassa itsesi kanssa.

1116€

ELÄMÄN TAPA
#valinta

Intensiivinen kolmen kuukauden valmennus, jonka aikana keskitymme joko yhden unelman ympärille kasvamiseen tai rakentamaan elämääsi kokonaisvaltaisesti.

Olet linjassa sisäisen viisautesi kanssa, ymmärrät kuinka mielesi toimii ja vaikuttaa päivittäiseen tekemiseesi, ja kuinka helpommin navigoida elämän eri osa-alueilla eteenpäin.

Kysymys ei ole pelkästään strategioista ja taktiikoista, vaan ennemminkin asenteestasi ja ajatuksistasi niiden takana.

Tämä on sinulle, joka olet valmis panostamaan itseesi ja tiedät, että sinulla on paljon enemmän annettavana elämälle, kuin mitä tällä hetkellä teet.

3720€

Hinnat sisältävät alv 24%. Valmennukset on mahdollista maksaa myös osissa. Halutessasi osamaksun, mainitse siitä varauksen lisätiedoissa.


”Paula on valmentanut minua jo parisen vuotta ja tässä ajassa on saatu todella hyviä tuloksia sekä bisneksen että henkilökohtaisen elämän puolella ja elän koko ajan enemmän unelmieni elämää. Konkreettisena esimerkkinä voin kertoa esimerkiksi yrityksen liikevaihdon nousseen vuodessa 33% – ja tämäkin aiempaa vähemmällä työmäärällä. Sen lisäksi olen oppinut työskentelemään itseäni vähemmän kuormittavalla, itselleni luontaisella tavalla, jolloin jaksan paremmin ja uusia ideoitakin piisaa melkein jo riesaksi asti. Olen oppinut kuuntelemaan itseäni enemmän ja huomaamaan, että milloin ajatukseni lähtevät laukalle ja pääsen paremmin kiinni siihen, mikä kulloinkin on oikeasti totta ja mikä ajatusteni luomaa kuvitelmaa. Olen saanut myös näppäriä työkaluja arkeen, kuten hengitystekniikat, joilla rauhoitan tai piristän itseni tarvittaessa. Voin lämpimästi suositella Paulan kokonaisvaltaista, käytännönläheistä, uskomattoman oivaltavaa työskentelyä myös sinulle, olivatpa haasteesi millaisia tahansa!”
–Janica Karasti, yrittäjä


”Oon tajunnut vasta kauan niiden meidän puheluiden jälkeen, miten isosti vaikutit mun ajatteluun. Oon ikuisesti kiitollinen siitä, että joskus tavattiin ja halusit antaa mulle mahdollisuuden nähdä ulos mun lentohiekkakuopasta. Tarjosit köyden ja autoit ylös sieltä. ❤️ Aamulla taas kehuin, että oot se tyyppi, joka autto mut ylös mun suosta aikanaan.”
–Mia Paunonen, yrittäjä


”Henkinen valmennus vahvisti uskoani uuden uran luomiseen, auttoi konkreettisesti asettamaan tavoitteita ja työskentelemään niiden eteen. Paulalta saamani tuki ja kannustus on ollut merkittävä apu omien unelmien tavoittelussa, sen vaikutus jatkuu vielä valmennussuhteen päätyttyäkin.”
–Virva Niissalo, retkiopas ja luontoyrittäjä


”Sovimme Paulan kanssa kahden kuukauden tehosparrauksesta työni tehostamiseksi. Kaipasin muutosta, vaikken tarkalleen tiennytkään, mitä se käytännössä voisi olla. Tunnen saaneeni valmennuksista selkeyttä yrityksen kehittämiseen sekä uusia näköaloja omaan toimintaani. Voin lämpimästi suositella Paulan valmennuksia.”
–Tuire Mankinen, hortonomi/yrittäjä, Aleniuksen Puutarha


”Valmennuksen aikana olen ymmärtänyt, että kasvaakseen on kovin työ tehtävä itsensä kanssa. Tuloksena olen saanut paremman menneisyyden, loistavan tulevaisuuden ja mikä parasta rakastan juuri tätä hetkeä!”
–Suvi Ilvesviita