Paulasta

Valmentajana ja puhujana Paula erottautuu vahvan ja monipuolisen kokemuksensa kautta. Hän on opiskellut kansainvälistä bisnestä, markkinointia ja ihmismielen toimintaa, ja tämä antaa hänelle ainutlaatuisen yhdistelmän, joka takaa ihmisille juuri niitä oikeita tuloksia, käytännöllisesti ja nopeasti. Asiakkailtaan hän on saanut hyvää palautetta tarkkanäköisyydestään ja sen tuomasta selkeydestä.

”Selkeys on tila, jossa olet vapaa toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla.”

Paula on aiemmin työskennellyt vuosien ajan kansainvälisessä yritysmaailmassa johdon avustajana sekä markkinointitehtävissä. Hän tietää, miten asiat saadaan käytännössä toimimaan hyvin yhteen. Hän on myös aina ollut se henkilö, jolta ystävät, työkaverit ja kollegat ovat kysyneet uusia näkökulmia tai rohkaisua, kun he ovat niitä tarvinneet, joten ratkaisujen tunnistaminen ja niiden oivalluttaminen muille on luonnollinen osa Paulaa.

Perustettuaan valmennusyrityksensä, on se nöyrästä alusta kasvanut menestyväksi ja jatkuvasti kasvavaksi yritykseksi. Toistuvat viestit, joita Paula asiakkailtaan saa heidän upeista tuloksistaan, ovat parhaita ja hänen työnsä suola. Hän pääsee työssään tapaamaan ja tekemään töitä aivan mahtavien ihmisten kanssa, sekä Suomessa että ulkomailla.

Paula on ollut vieraana Aamu-tv:ssä, puhunut isoimmilla radiokanavilla ja ollut haastateltavana naistenlehdissä. Hän myös kirjoittaa kolumnia Entrepreneur Mediaan. Lisäksi hän tuotti Fun&Fearless 2017 -tapahtuman naisille, jossa oli myös yksi puhujista, yhdessä muiden ympäri maailmaa tulleiden kansainvälisten puhujien kanssa. Paulan sydäntä lähellä on inspiroida erityisesti yrittäjiä löytämään oma uniikki tapansa menestyä sekä hyödyntämään niin sisäistä viisauttaan kuin onnellisuuttakin kilpailuvalttina.

Valmennuksissaan Paula yhdistää kaiken kokemuksensa vahvalla ja käytännöllisellä tavalla. Kyse ei ole pelkästä unelmoinnista ja jonkin asian haluamisesta, vaan tavoista toimia ja käyttäytyä. Siitä, kuka ja mitä valitset olla, ja oletko linjassa itsesi kanssa. Joskus hyvinkin pienistä asioista jokapäiväisellä tasolla. Eteenpäin vievien tapojen kehittäminen mahdollistaa, että voit elää juuri sellaista elämää kuin haluat, rakentavana osana yhteiskuntaa.

”I told Paula I was coming to her event in Helsinki when it was only an idea! I’m honored to know her personally and she is exceptional, brave, visionary, and great speaker who actually walks her talk. In the era of Internet I believe in true, physical meetings in the same room to remind myself that everything is possible, to keep my standards high, to get inspired and to feel supported.
– Aleksandra Marjanska, Norway

Paulan ehdoton vahvuus valmentamisessa on hänen kykynsä ymmärtää kokonaiskuvaa ja samaan aikaan nähdä niiden ilmiselviltä näyttävien, yksityiskohtaisten syy-seuraussuhteiden läpi, hahmottaen mistä oikeasti on kysymys. Hänen heikkoutensa puolestaan on mukavuudenhalu, jonka vuoksi hän tuskin koskaan lähtee väkisin puskemaan asioita eteenpäin pelkällä tahdonvoimalla (vaikka sillekin hetkittäin on oma paikkansa). Näiden pohjalta Paula on löytänyt tapoja toimia, joissa voi hyödyntää molempia, sekä vahvuuksiaan että heikkouksiaan niin, että ne vievät ihmisiä eteenpäin.


31.3.2020 Kaleva: Me­nes­tys­val­men­ta­ja: Poik­keus­ti­lan­tees­sa on tärkeää muistaa ru­tii­nit ja pitää yh­teyt­tä lä­hei­siin

Kriisissä on aina mahdollisuudet kahteen suuntaan, sanoo menestysvalmentaja Paula Immo.

8.2.2018 Vauva-lehti: 
Parisuhdevalmentajan 7 vinkkiä vauvavuoteen

Parisuhdevalmentaja Paula Immo kertoo, miten parisuhde ei jää vanhemmuuden jalkoihin

24.11.2017 Anna: Asennetta muuttamalla voit muuttaa koko elämäsi – 4 askelta muutokseen

Henkinen valmentaja asenteen voimasta: ”Kaikki, mitä elämässä on tai mitä siitä puuttuu, on seurausta omasta asenteesta”

26.12.2016 Radio Nova: Miten selvitä joulusta perheen kanssa?

Henkinen valmentaja Paula Immo kertoo kuinka selviytyä joulusta perheen kanssa

9.12.2016 Radio Suomipop: Henkinen valmentaja Paula Immo opettaa unelmien toteuttamista

5.12.2016 Yle uutiset: Soimaatko itseäsi pienistäkin kömmähdyksistä? Ei kannata, teet hallaa parisuhteellesi

Henkinen valmentaja Paula Immo antaa pettymyksen tunteessa vellovalle selkeät ohjeet

9.1.2018 Yle Aamu-tv: Miten pitää kiinni uudenvuodenlupauksista?

Menestysvalmentaja Paula Immo antoi vinkkejä siihen miten tavoitteessaan olisi helpompi pysyä

8.1.2018 Anna: Asiantuntija kertoo, mitä uudenvuodenlupausten sijaan kannattaisi tehdä

Henkinen valmentaja Paula Immo neuvoo, mitä kannattaa tehdä, jotta elämänmuutos onnistuu

19.6.2017 Supla: Rakkauden kesä 2017! Miten rakastua uudelleen samaan kumppaaniin?

Oululainen henkinen valmentaja Paula Immo sanoo, että parisuhteessa kummankin vastuulla on oma 100 prosenttiansa

9.12.2016 Radio Suomipop: Älä tukahduta tunteitasi

Henkinen valmentaja Paula Immo opastaa pääsemään yli pettymyksistä

9.12.2016 Radio Suomipop: Näin vältät ilmiriidan

Henkinen valmentaja Paula Immo opastaa kuinka vältät ilmiriidan

10.11.2016 Radio Nova: Kuinka selvitä pettymyksistä

Henkinen valmentaja Paula Immo kertoo kuinka päästä yli pettymyksistä


SEURAA INSTAGRAMISSA @PAULAIMMO