Milloin palkata henkinen valmentaja?

Minulta on usein kysytty mistä tietää kannattaako palkata itselleen henkistä valmentajaa. Seuraavassa käyn läpi muutamia syitä, jolloin henkilökohtainen valmentaja voi olla oiva ratkaisu.

  1. Kun tunnet olevasi jumissa jonkin asian suhteen, tai olet tuntenut niin jo pidemmän aikaa.
  2. Vaikka kaikki on ihan hyvin, sinulla on tunne, että haluat elämältäsi jotain enemmän.
  3. Sinulla on jokin tavoite, jonka haluaisit saavuttaa, mutta et tiedä miten tehdä sen.
  4. Kun haluat kasvaa ihmisenä ja kartuttaa ymmärrystäsi siitä kuka oikein oletkaan.
  5. Kun haluat rikkoa omat rajasi – rakentavasti.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa pääset näkemään tilanteesi eri näkökulmasta ja avaudut vaihtoehdoille. Valmennuksissa keskitytäänkin muun muassa niihin mielen luomiin esteisiin, jotka siihen asti ovat estäneet sinua elämästä juuri sellaista elämää, jota haluat elää.

Kasvatat myös kykyäsi kestää hyvää oloa (ja niin hullulta kuin se kuulostaakin, kyky kestää hyvää oloa on liian usein todella heikko) ja opetat aivoillesi uusia toimintatapoja – niitä sellaisia, jotka tukevat hyvinvointiasi. Treenaat yhtä vähiten tietoisesti käytettyä lihastasi.

Parhaimmillaan valmennus mahdollistaa elämän pelin pelaamisen aivan uudella tasolla, mutta huonoimmillaankin se yleensä tarjoaa oivalluksen tai pari, jotka inspiroivat sinua tekemään joitain elämääsi kohentavia muutoksia.