Haaste olemiselle ja kuulostelulle

Haastan sinut nyt ottamaan aikaa olemiselle ja kuulostelemaan itseäsi. Mitäkö tarkoitan? Vastaanotamme joka päivä lähes joka hetki niin paljon tietoa, että vastapainoksi on hyvä ottaa jokapäiväiseksi tavaksi pysähtyä hetkeksi vain olemaan ja kuulostelemaan mitä asioita mieleesi nousee. Vaikkapa joka ilta nukkumaan mennessä. Tai aamulla herätessä. Taikka vessassa käydessä. Milloin vain sinulle parhaiten sopii! Miksikö? Siksi, että mitä vain voi syntyä, kun nyt annat sille tilan syntyä. Siksi, että voit paremmin sijoittaa päivittäin oppimasi asiat osaksi omaa karttaasi, jonka mukaan elämässäsi suunnistat. Siksi, että tulet tietoisemmaksi omista ajatuksistasi ja niiden vaikutuksesta sinuun. Siksi, että sinä olet vastuussa omasta hyvinvoinnistasi. Siksi, että sinulla ei ole mitään hävittävää. Milloin nyt on hyvä aika kokeilla?

Kokeiluniloa,

Paula

Ps. Olisi kiva kuulla kokeilustasi kommenteissa!