english

 

Matkalla menestykseen -kurssi herkemmille naisille

 

Aika: tiistaisin 5.2.-26.3.2019 klo 20:00-21:00
Paikka: Live webinaari koneeltasi tai kännykältäsi
Hinta: 248€ 20.1.2019 asti (sis. alv 24%), jonka jälkeen normaalihinta 372€ (sis. alv 24%).

 

Varaa paikkasi nyt!

Ilmoittautuminen on sitova ja veloitamme peruutuksista 62€ peruutusmaksun. Jos haluat maksaa kurssin osamaksulla, mainitse siitä ilmoittautumisen lisätiedoissa ja olemme sinuun yhteydessä.

 

MATKALLA MENESTYKSEEN -kurssi herkemmille naisille

 

Olet päättänyt menestyä elämässäsi, mutta sen eteen toimiminen tuntuu epämukavalta. Vielä pahemmalta kuitenkin tuntuu se, että ei toimi. Se ahdistava tunne, että en ole antanut kaikkeani, kokeillut tosissani, fiksuilla, luovilla tavoilla? Mitä jos toimisit asian eteen nyt? Niin, että vuoden 2019 alusta asti varmistat selkeyden siitä, mitä olet tekemässä ja ymmärrät, miksi asiat eivät ole aiemmin toimineet ja tiedät nyt miten saat ne toimimaan.

 

Asiakkaani tulevat valmennuksiini hakemaan muutosta - he joko haluavat jotain tiettyä asiaa tai he haluavat ratkaista jonkin mieltä askarruttavan ongelman - usein täysin mahdottomalta tuntuvan. He ovat joko todella tuskaisessa tilanteessa, etsimässä viimeisiä oljenkorsia selviytyäkseen tai todella innostuneita kaikista niistä mahdollisuuksista, joita heillä on, mutta joihin he syystä tai toisesta eivät ole tarttuneet.

Ongelma näissä tilanteissa ei ole tahdon puute, vaan enneminkin se, kuinka asioiden eteen on toiminut. Olet yrittänyt menestyä tavoilla, jotka sopivat hyvin ihmisille, jotka ovat erilaisia kuin sinä - niin emotionaalisesti kuin fyysisestikin. Olet kokeillut kaikkia niitä menestyksen keinoja, joista joka tuutista kuulemme, mutta turhaan. Keinoja, jotka on suunnilteltu ihmisille, joille on paljon luontaisempaa puskea eteenpäin myyntitilanteissa, konflikteissa ja aggressiivisten markkinointitekniikoiden kanssa.

Mutta kuinka menestyä sellaisilla keinoilla, kun on herkempi, tietoisempi ja myös vetäytyväisempi? Kun jo pelkkä emotionaalinen taakka menestymisestä on tuntunut liian raskaalta kantaa, toiminnasta puhumattakaan. Silloin menestymisen keinot, jotka on suunniteltu taisteluntahtoisille, vievät meitä herkempiä entistä kauemmaksi menestyksestä. Sillä taistellessasi joudut muuttamaan sitä, kuka ja mitä pohjimmiltasi olet ja se on aivan liian uuvuttavaa. Uupumus ja väsymys puolestaan vahvistavat sisäistä tunnettasi siitä, että et ole tarpeeksi - tarpeeksi hyvä, tarpeeksi vahva, tarpeeksi kova, et halua menestystä tarpeeksi...  Ja kierre on valmis.

Tästä oravanpyörästä on ulos vain yksi reitti. Se, että pysähdyt oman itsesi äärelle, tunnistat omat luontaiset selviytymisstrategiasi, jollaiset jokainen meistä on lapsuudessaan luonut, ja jotka liian usein kääntyvät meitä itseämme vastaan aikuisuudessa. Kun tulet tietoiseksi omista tavoistasi toimia erilaisissa tilanteissa, on sinun vasta silloin mahdollisuus muuttaa niitä enemmän haluamasi kaltaisiksi. Ei ole olemassa mitään syytä, miksi ei olisi mahdollista menestyä myös herkempänä, vetäytyväisempänä ihmisenä niin, että menestyksestä on aidosti mahdollista myös nauttia.

Jos tämä vetoaa sinuun jollain tavalla ja menestys tuntuu enemmän taakalta kuin iloa tuottavalta ajatukselta, niin haluan kutsua sinut mukaan Matkalla menestykseen -kurssille, joka on suunniteltu herkemmille naisille. Tapaamme kahdeksan viikon ajan, 5.2.-26.3.2019, joka tiistai-ilta klo 20:00-21:00. Hinta on 372€ (sis. alv 24%). Huom! Ennakkohinta 248€ (sis. alv 24%) voimassa 20.1.2019 asti.

 

Jokaisella tapaamisella keskitymme eri menestyksen pohjaa luovien asioiden äärelle:

  1. Arvot ja usko itseesi - siihen kuka olet ja mitä olet tekemässä, ja mitä eroa on itseen uskomisen ja itseä uskomisen välillä. Tämä tulee olemaan pohja kaikelle menestyksellesi elämässäsi, oli kyse sitten mistä asiasta tahansa.
  2. Uskomukset ja sitoutuminen - omien rajoittavien uskomusten tunnistaminen ja toiminnan merkitys sitoutumisessa ja kuinka saamme itsemme sitoutumaan (varoitus: tämä saattaa vaatia valmiutta kestää myös epämukavia tunteita, jotka kuitenkin ovat ohimeneviä).
  3. Ajatukset ja potentiaalin näkeminen - kuinka ajatukset vaikuttavat ja kuinka nähdä potentiaali, jota sinulla on ja potentiaali, jota et vielä välttämättä ole edes huomannut sinulla olevan, unohtamatta potentiaalia ympärilläsi.
  4. Tunnetilat, uteliaisuus ja oppiminen - kuinka tunnetilat ohjaavat toimintaamme ja kuinka olemme jumissa ilman halukkuutta oppia, sillä kokemus opettaa meille koko ajan jotain uutta.
  5. Voimavarat ja laatutulokset - mistä niissä oikeasti on kyse? Käsitys siitä, mikä merkitys voimavaroilla on ja mitä laatutulokset ovat; mistä tiedämme, koska voimme olla tyytyväisiä.
  6. Toiminta ja odotus enemmästä - mielen tapa mieltää asioita ja tukea meitä prosessissamme odottamalla enemmän.
  7. Tulokset ja viisaudesta toimiminen - viekö toimintasi sinua kohti vai pois siitä, miten haluat elämääsi elää, ja mitä tuloksesi kertovat sinulle tavoistasi, arvoistasi ja arvostuksestasi.
  8. Vastaanottaminen ja peloton johtaminen - kuinka valmius ottaa vastaan haluttuja tuloksia ja kykymme johtaa itseämme ja toisia silloinkin, kun tuntuu, että pelottaa, erottavat onnistumisen epäonnistumisesta.

Käymme kurssilla läpi myös niitä lapsuudessa opittuja selviytymisstrategioita ja huomioimme kuinka ne vaikuttavat meidän elämäämme vielä tänäkin päivänä, usein ilman, että olisimme edes tietoisia niistä. Näissä kyse on paljon enemmästä kuin vain taistele - pakene reaktioista, joista yleisimmin puhutaan. Huomioimme tapoja, jotka vahvistavat aistiherkempiä ihmisiä yleisesti ja keskitymme siihen, mikä on juuri sinun tapasi toimia niin, että se vahvistaa sinua, sen sijaan, että se heikentäisi sinua. Pysähdymme myös haavoittuvuuden ja häpeän äärelle, sillä ne ovat aiheita, jotka koskettavat kaikkien elämää menestymisen osalta, olimmepa tietoisia niistä tai emme.

 

Nämä kahdeksan viikkoa luovat pohjan, jonka seurauksena voit luottavaisemmin ja vapaammin toimia omana itsenäsi ilman, että tuntisit tarvetta muuttua joksikin aivan toiseksi menestyäksesi. On niin monia tapoja menestyä, ja sinulla on omasi!

Kurssin tapaamiset rakentavat aina edellisen viikon teeman päälle, jolloin automaattisesti näiden viikkojen aikana luottamuksesi kasvaa ja muutat menestykseen liittyviä käsityksiä, saat hyvinvointiasi ja menestystäsi tukevia esimerkkejä erilaisista toimintamalleista, joita kokeilemalla huomaat muutoksen. Kurssi yhdistää niin ajattelun kuin toiminnan, toinen toistaan tukien.

Mikset rakentaisi menestystäsi niin, että se energisoi sinua, sen sijaan, että se kuormittaisi sinua?

Kurssille ilmoittauduttuasi, saat sähköpostiisi kyselyn, jolla kartoitamme ennen kurssin alkua lähtötilannettasi ja luontaisia tapojasi toimia.

 

Ilmoittaudu mukaan täältä.

 

Ilmoittautuminen on sitova ja veloitamme peruutuksista 62€ peruutusmaksun. Jos haluat maksaa kurssin osamaksulla, mainitse siitä ilmoittautumisen lisätiedoissa ja olemme sinuun yhteydessä.

 

 

Paula Immo | 040 737 2636 | valmennus@paulaimmo.fi            © Paula Immo 2018 | Suunnittelu: DesignDelight

Liity postituslistalleni: