english

 

Matkalla menestykseen -kurssi herkemmille naisille

 

Aika: su 21.10.-9.12.2018 klo 18:00-19:00
Paikka: Live webinaari koneeltasi tai kännykältäsi
Hinta: 248€ (sis. alv 24%)

Varaa paikkasi nyt!

Ilmoittautuminen on sitova.

 

MATKALLA MENESTYKSEEN -kurssi herkemmille naisille

 

Olet päättänyt menestyä elämässäsi, mutta sen eteen toimiminen tuntuu epämukavalta. Vielä pahemmalta tuntuu se, että ei toimi. Tiedäthän sen ahdistavan tunteen, että en ole antanut kaikkeani, kokeillut tosissani, fiksuilla, luovilla tavoilla? Mitä jos toimisit asian eteen nyt? Niin, että vuoden loppuun mennessä sinulla on selkeys siitä, mitä olet tekemässä ja ymmärrys siitä, miksi asiat eivät ole aiemmin toimineet ja miten saat ne nyt toimimaan.

 

Asiakkaani tulevat valmennuksiini hakemaan muutosta - he joko haluavat jotain tai he haluavat pois jostain. Usein he ovat joko todella tuskaisessa tilanteessa, etsimässä viimeisiä oljenkorsia selviytyäkseen tai todella innostuneita kaikista niistä mahdollisuuksista, joita heillä on, mutta joihin he syystä tai toisesta eivät ole tarttuneet.

Ongelma näissä tilanteissa ei ole tahdon puute, vaan enneminkin se, kuinka asioiden eteen on toiminut. Olet yrittänyt menestyä tavoilla, jotka sopivat hyvin erilaisille ihmisille, kuin sinä olet - niin emotionaalisesti kuin fyysisestikin. Olet kokeillut kaikkia niitä menestyksen keinoja, joista joka tuutista kuulemme, mutta turhaan. Keinoja, jotka on suunnilteltu ihmisille, joille on paljon luontaisempaa puskea eteenpäin myyntitilanteissa, konflikteissa ja aggressiivisten markkinointitekniikoiden kanssa.

Mutta kuinka menestyä niillä keinoilla, kun on herkempi, hiljaisempi, tietoisempi ja ehkä myös vetäytyväisempi? Jo pelkkä emotionaalinen taakka menestymisestä on tuntunut liian raskaalta kantaa, toiminnasta puhumattakaan.

Jos tunnistat itsesti tästä ja menestys tuntuu enemmän taakalta kuin iloa tuottavalta ajatukselta, niin haluan kutsua sinut mukaan Matkalla menestykseen -kurssille herkemmille naisille, sunnuntai-iltaisin 21.10.-9.12.2018 klo 18-19:00.

 

Tällä kahdeksan viikon live online-kurssilla pysähdymme seuraavien menestyksen pohjaa luovien asioiden äärelle:

  1. Usko itseesi - siihen kuka olet ja mitä olet tekemässä, ja mitä eroa on itseen uskomisen ja itseä uskomisen välillä. Tämä tulee olemaan pohja kaikelle menestyksellesi elämässäsi, oli kyse sitten mistä asiasta tahansa.
  2. Sitoutuminen - toiminnan merkitys sitoutumisessa ja kuinka saamme itsemme sitoutumaan (varoitus: tämä saattaa vaatia valmiutta kestää myös epämukavia tunteita, jotka kuitenkin ovat ohimeneviä).
  3. Potentiaalin näkeminen - potentiaalin, jota sinulla on ja potentiaalin, jota et vielä välttämättä ole edes huomannut sinulla olevan, sekä potentiaalin ympärilläsi
  4. Uteliaisuus ja oppiminen - olemme jumissa ilman halukkuutta oppia, sillä kokemus opettaa meille koko ajan jotain uutta, meidän on vain oltava vastaanottavaisia.
  5. Laatutulokset - mistä niissä oikeasti on kyse? Käsitys siitä, mitä laatutulokset ovat ja mistä tiedämme, koska voimme olla tyytyväisiä.
  6. Odotus enemmästä - mielen tapa mieltää asioita ja tukea meitä prosessissamme odottamalla enemmän.
  7. Viisaudesta toimiminen - viekö toimintasi sinua kohti vai pois siitä, miten haluat elämääsi elää, ja mitä toimintasi kertoo sinulle tavoistasi, arvoistasi ja arvostuksestasi.
  8. Peloton johtaminen - kuinka johdamme itseämme ja toisia silloinkin, kun tuntuu, että pelottaa.

 

Nämä kahdeksan viikkoa luovat pohjan, jonka seurauksena voit luottavaisemmin ja vapaammin toimia omana itsenä ilman, että tuntisist tarvetta muuttua joksikin toiseksi menestyäksesi. On niin monia tapoja menestyä, ja sinulla on omasi!

Kurssin tapaamiset rakentavat aina edellisen viikon teeman päälle, jolloin automaattisesti näiden viikkojen aikana luottamuksesi kasvaa ja muutat menestykseen liittyviä, sinua aiemmin rajoittaneita käsityksiä, ja saat tilalle hyvinvointiasi ja menestystäsi tukevia toimintamalleja, joita kokeilemalla huomaat muutoksen. Kurssi yhdistää niin ajattelun kuin toiminnan, toinen toistaan tukien. Mikset rakentaisi menestystäsi niin, että se energisoi sinua, sen sijaan, että se kuormittaisi sinua?

Kurssille ilmoittauduttuasi, saat sähköpostiisi kyselyn, johon vastaamalla Paula ymmärtää paremmin lähtötilanteesi ja luontaisen tapasi toimia.

 

Ilmoittaudu mukaan täältä.

 

Ilmoittautuminen on sitova.

 

 

Paula Immo | 040 737 2636 | valmennus@paulaimmo.fi            © Paula Immo 2018 | Suunnittelu: DesignDelight

Liity postituslistalleni: