english

 

Live by Design
 

Aika: Maanantaisin 7.-28.5.2018 klo 9:00-9:30
Paikka: Webinaari (saat linkin ilmoittautumisen jälkeen)
Hinta: 124€ (sis. alv 24%)

 

Varaa paikkasi nyt!

 

 

Live by Design

 

Moni käyttää paljon aikaa suunnitellakseen lomansa, jotta siitä tulisi paras ikinä, mutta kuinka moni käyttää aikaa suunnitellakseen parhaan elämänsä ikinä? Ne, jotka jo elävät täyttä unelmiensa elämää, ja näyttävät saavuttavan haluttuja tuloksia elämässään, eivät ole yhtään sen parempia tai onnekkaampia ihmisiä kuin sinä, he ovat vain täysin keskittyneitä siihen, mitä he haluavat, ja sitä kautta heillä on sekä sisäiset että ulkoiset resurssit tukemassa heidän kasvuaan.

Nämä webinaarialustan kautta toteutetut live-puhelut joka maanantai seuraavan neljän viikon ajan varmistavat, että mielentilasi tukee sitä, mitä oikeasti haluat ja aloitat viikkosi vahvasti. Kun olet linjassa sen kanssa, mitä haluat, pääset haluttuihin tuloksiin entistä helpommin.

Olet varmasti elämässäsi kokenut sen, että toisinaan olet aivan innoissasi jostain asiasta, suorastaan liekeissä, ja toisinaan taas olo tuntuu ylikuormittuneelta ja oikeastaan mitään ei saa tehtyä. Seuraavien viikkojen ajan varmistamme, että saat vahvan startin viikkoosi ja keskityt mahdollisuuksiisi. Kun teet sitä toistuvasti, kehittyy siitä tapa, ja saat nauttia tuloksista vielä pitkään tulevaisuudessakin. 

Tämä on ehdottomasti sinulle, jos sinulla on aiemmin ollut tapana luvata itsellesi jotain, mutta olet huomannut, että alkuinnostuksen jälkeen asia on unohtunut. Suurin virhe näissä tilanteissa on, että yritämme selvitä kaikesta yksin. On kuitenkin helpompi saavuttaa se, mitä haluaa, kun vierellä on joku, joka uskoo sinuun ja mahdollisuuksiisi horjumatta silloinkin, kun itsestä tuntuu, ettei siitä mitään tule. Näissä viikoittaisissa puheluissa annan täyden tukeni sinulle ja varmistan, että unelmasi pysyy elossa, vaikka itse et siihen juuri sillä hetkellä uskoisikaan.

Voit lähettää minulle näiden viikkojen aikana kysymyksiä ja varmistan, että vastaan niihin joko seuraavassa puhelussa, tai olen yhteydessä sinuun muuten. Kerro minulle myös, jos sinulla on jokin projekti, johon haluat kurssin ajan keskittyä, niin osaan huomioida myös sen. Kurssille osallistuminen on täysin anonyymia, en missään vaiheessa paljasta teidän nimiänne toisille osallistujille, ellette niin halua, ja kysymyksetkin käsitellään niin, että muut eivät tiedä kuka ne on kysynyt. Olet täysin turvassa.

 

Jokaisen 30 minuutin puhelun aikana:

- muistutat itseäsi siitä mitä haluat
- työstät omaa ajatteluasi ja ymmärrät mielesi toimintaa paremmin
- saat ideoita ja selkeyttä viikkoosi
- määrität viikon voiton

Varaa muistiinpanovälineesi ja iso lasi vettä mukaasi jokaiselle kerralle! Parasta on olla paikalla livenä, mutta saat myös jälkikäteen linkin nauhoitteeseen, josta pääset kuuntelemaan sen sinulle sopivaan aikaan. Tallenteet ovat saatavilla ja kuunneltavissa uudelleen koko kurssin ajan.

Tule mukaan! 

Ilmoittaudu kurssille täältä! Saat rekisteröitymislinkin erillisenä sähköpostina ilmoittautumisesi jälkeen. Olet tervetullut mukaan!

 

"Kun kuulin tästä kurssista, olin heti innoissani mukana. Olen tuntenut ja havainnut itsessäni voimakasta muuttumisen ja elämän selkeyttämisen tarvetta. Oman itseni ja elämäni arvostaminen, lempeys ja rakastaminen ovat olleet kadoksissa. Kurssin alkaessa en oikein tiennyt mitä odottaa kurssilta, toiveita oli siitä, että löytäisin edellä mainittuja asioita.

Kurssilta olen saanut todella paljon työkaluja elämään! Voisin sanoa, että kaikille osa-alueille. Joka maanantai odotan innoissani seuraavaa webinaaria, koska koen saavani siitä voimaa viikkoon. Tai oikeastaan asennetta! Webinaarien ja näiden viikkojen aikana olen havannoinut aivan erilaisia asioita itsestäni ja ympäristöstäni kuin ennen. Ja olen herännyt muuttamaan omaa asennettani ja elämään myös itselleni. Rakastamaan itseäni. Kuuntelemaan itseäni. Missään nimessä tämä ei ole helppo tie. Mutta vapauttava ja jännittävä, esteitä poistava, mahdollisuuksia laajentava tie!

Yksi asia vielä, miksi tämä kurssi on ollut erittäin antoisa. Olen ymmärtänyt, että tarvitsen jonkun toisen auttamaan minua löytämään vastauksia itsestäni. Auttamaan ja tukemaan minua selkeyttämään esimerkiksi päivääni ja ajankäyttöäni. Ja myös elämään oman näköistä elämääni, miettimättä muiden mielipiteitä! Kurssin ollessa aina viikon alussa voi sen jälkeen rakentaa viikkoa aivan erilailla kuin ehkä alun perin olisi ajatellut. Ja viikon aloitusten ollessa säännöllisiä, oma työskentely pysyy aktiivisena. Kurssin sisällöt ovat antaneet työkaluja sekä työelämään että perhe-elämään.

Jatkoa odotellen "

-Johanna

Paula Immo | 040 737 2636 | valmennus@paulaimmo.fi            © Paula Immo 2018 | Suunnittelu: DesignDelight

Liity postituslistalleni: