english

 

In the Arena

 

Aika: sunnuntaisin 3.2.-28.4.2019 klo 18:00-19:00
Paikka: Live webinaari koneeltasi tai kännykältäsi
Ennakkohinta: 992€ 13.1.2019 asti (sis. alv 24%). Maksu onnistuu myös osamaksulla 3x335€ (sis. alv 24%), jolloin ensimmäinen erä erääntyy maksettavaksi heti ilmoittautumisen jälkeen ja seuraava erät kuukausittain. 
Normaalihinta: 1240€ (sis. alv 24%). Maksu onnistuu myös osamaksulla 3x418€ (sis. alv 24%), jolloin ensimmäinen erä erääntyy maksettavaksi heti ilmoittautumisen jälkeen ja seuraavat erät kuukausittain.

 

Varaa paikkasi nyt!

Ilmoittautuminen on sitova ja perimme peruutuksista 124€ peruutusmaksun.

 

IN THE ARENA -kurssi 

 

Kuinka paljon aikaa olet elämässäsi käyttänyt odottamaan sitä oikeaa hetkeä, jolloin olisit täysin valmis tekemään niitä asioita, joita oikeasti haluat tehdä? Kuinka monta tilaisuutta, kohtaamista tai ihmissuhdetta olet uhrannut odotukselle? Kuinka monta kertaa olet kääntänyt selkäsi sydämesi kutsulle? Sille panokselle, jonka ainoastaan sinä olisit voinut maailmalle antaa? Vain koska pelkäsit epäonnistumista.

Maksamasi hinta sulkeutumisesta ja vetäytymisestä on ollut liian korkea, liian pitkään, ja sen on aika muuttua. Sillä koskaan ei ole ollut niin hyvä hetki toteuttaa unelmiaan, antaa oma ainutlaatuinen panoksesi tähän maailmaan, kuin nyt. On sinun vuorosi astua areenalle.

Kutsun sinut mukaan, juuri sellaisena, kuin olet, In the Arena -kurssille, jossa ryhmänä yhdessä heittäydymme ja laitamme itsemme täysin likoon astuessamme areenalle, tullessamme näkyviksi niin itsellemme kuin muillekin. Matkalle mahtuu niin naurua kuin itkuakin, joskus jopa yhtä aikaa, mutta ennen kaikkea uskallusta olla haavoittuvainen, uskallusta olla juuri sinä, niinä vaikeinakin hetkinä, ja ottaa oma paikkasi tässä maailmassa.

Kurssilla kirkastamme sen, mitä haluat ja asetamme selkeän suunnan, jossa areenalle astuessasi olet. Areenalle astuminen onkin yleensä epäilyksistä huolimatta hauskaa, vaikka vähän jännittävää, ja haastavinta onkin areenalla pysyminen, tilanteessa kuin tilanteessa. Se, että et vetäydy ensimmäisten epäilysten ja vastoinkäymisten kohdatessa, tai sulkeudu pelätessäsi olla haavoittuvainen. Siksi käymme kurssilla läpi myös muun muassa sellaisia asioita, kuin riittämättömyyden tunne, häpeä ja lapsuudessa opitut selviytymisstrategiat, sen lisäksi, että keskitymme rakentamaan toimintaasi niin, että areenalla oleminen toimii juuri sinulle, omilla ehdoillasi.

Parhaimmassa tapauksessa koet onnistumisen riemuvoiton ja pahimmassakin tapauksessa olet kasvattanut itsellesi sopivan tavan toimia niin, että se ei ylikuormita sinua. Ja jos epäonnistut, teet sen tietäen, että annoit kaikkesi, ja voit olla ylpeä siitä. Merkitystä on oikeasti vain sillä, että olet areenalla ja toimit arvokkaaksi kokemiesi asioiden eteen, huolimatta siitä, miltä se sivussaseuraajista näyttää. Kun olet löytänyt tavan pysyä areenalla, omilla ehdoillasi, olet joka tapauksessa voittaja.

In the Arena -kurssi on sinulle, jos sinulla on jo pitkään ollut jotain, suurta tai pientä, jonka olet antanut odottaa itseäsi. Jotain, mistä olet ehkä salaa unelmoinut, mutta et ole vielä rohkaistunut toimimaan sen eteen.

Aloitamme kurssin sunnuntaina 3.2.2019 live webinaarin kautta, jonka jälkeen tapaamme joka sunnuntai klo 18:00-19:00, aina huhtikuun loppuun asti. Yhteisten tapaamisten lisäksi sovimme myös kahdenkeskisiä puheluita, joissa pääsemme keskittymään sinun uniikkeihin tarpeisiisi ja tukemaan elämäsi areenalla oloa parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Ilmoittaudu mukaan täältä.

 

 

 

 

Paula Immo | 040 737 2636 | valmennus@paulaimmo.fi            © Paula Immo 2018 | Suunnittelu: DesignDelight

Liity postituslistalleni: