english
 
 
 

Hyppy Tuntemattomaan -työpaja
 

Aika: la 26.5.2018 klo 10:00-16:00
Paikka: Vanha Villatehdas, Pikisaari, Oulu
Hinta: 375€ (sis. alv 24%)

 

Varaa paikkasi nyt!

 

 

Hyppy Tuntemattomaan -työpaja

 

Olemme kehittäneet henkistä valmennusta ja valokuvausta yhdistävän synnytysvalmennuksen synnytyspelosta kärsiville ja muiden erilaisten tunteiden kanssa painivien tulevien äitien tueksi. Valmennus on päivän mittainen ja sen sisällöstä vastaavat kätilö Johanna Pietikäinen, henkinen valmentaja Paula Immo ja valokuvaaja Janica Karasti.

Päivän aikana käydään läpi odotusaikaa, synnytystä, vauvan syntymän jälkeistä aikaa ja niihin liittyviä tunteita ja opetellaan työkaluja, joilla omien tunteiden kanssa tulee paremmin toimeen ja opitaan kuuntelemaan oman kehon antamia viestejä. Lisäksi sinusta otetaan kahdet erilaiset vauvamasukuvat, joissa myös pääset käsittelemään raskausaikaan liittyviä tunteita. Kuvat jäävät sinulle muistoksi ja voit ottaa ne mukaan myös synnytykseen muistuttamaan siitä, että sinä voit onnistua ja luottaa prosessiin.

Työpaja pidetään lauantaina 26.5.2018 Oulun Pikisaaressa, Vanhalla Villatehtaalla Janican studiolla. Mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia, jotta valmennus pystytään pitämään yksilöllisenä pienryhmässä, joten ilmoittauduthan mukaan ajoissa.

Ensimmäinen työpajamme on pilottihintaan 375€ ja sisältää

  • aamu- ja iltapäiväteet välipaloineen
  • päivän runsaan teoriaosuuden
  • muutamia vauvamasukuvia digitaalisena, vapain käyttöoikeuksin

Lounaan voit nauttia päivän puolivälissä joko omista eväistä tai käydä omakustanteisesti ravintolassa.

 

Ilmoittaudu työpajaan täältä! Olet tervetullut mukaan!

 

Paula Immo | 040 737 2636 | valmennus@paulaimmo.fi            © Paula Immo 2018 | Suunnittelu: DesignDelight

Liity postituslistalleni: