english

 

Hyppy Tuntemattomaan -työpajat
 

Kysy lisää ja varaa henkilökohtainen työpajasi täältä.
Hinta: 375€ (sis. alv 24%)

Kysy lisää tai varaa paikkasi nyt!

 

Hyppy Tuntemattomaan -työpaja

 

Tämä työpaja on synnytysvalmennusta, henkistä valmennusta ja valokuvausta yhdistävä kokonaisuus synnytyspelosta kärsiville ja muiden erilaisten tunteiden kanssa painiville tuleville äideille. Työpaja on päivän mittainen ja sen sisällöstä vastaavat kätilö Johanna Pietikäinen, henkinen valmentaja Paula Immo ja valokuvaaja Janica Karasti.

Käymme päivän aikana läpi odotusaikaa, synnytystä, vauvan syntymän jälkeistä aikaa ja niihin liittyviä tunteita. Jo päivän sisältämä synnytysvalmennus itsessään menee paljon syvemmälle ja käsittelee asioita yksilöllisemmin kuin tavallinen kunnallisesti järjestetty synnytysvalmennus. Lisänä päivässä on mukana myös tunteiden läpikäymistä mielen toiminnan kautta, joka antaa työkaluja ja herättää oivalluksia siitä, kuinka omien tunteiden kanssa on helpompi tulla toimeen. Saat päivän jälkeen mukaasi myös kahdet erilaiset vauvamasukuvat, jotka sinusta otetaan työpajan aikana. Kuvat jäävät sinulle muistoksi ja voit vapaasti ottaa ne mukaan myös synnytykseen muistuttamaan työpajapäivän annista ja omasta voimastasi.

Työpajat voidaan järjestää joko pienryhmissä tai yksilöllisesti, kuitenkin niin, että pienryhmiin mukaan mahtuu vain rajallinen määrä osallistujia, jotta yksilölliset tarpeet on mahdollista huomioida myös silloin. Yksilövalmennukset järjestämme Oulussa, pienryhmiä myös muualla Suomessa - jos siis haluat kerätä oman pienryhmän, niin tulemme mielellämme vetämään työpajan omalle paikkakunnallesi.

Työpajan hinta on 375€/hlö ja sisältää

  • aamu- ja iltapäiväteet välipaloineen
  • päivän runsaan teoriaosuuden
  • muutamia vauvamasukuvia digitaalisena, vapain käyttöoikeuksin

Lounaan voit nauttia päivän puolivälissä joko omista eväistä tai käydä omakustanteisesti ravintolassa.

 

Kysy lisää ja varaa paikkasi täältä.

 

Olet lämpimästi tervetullut!

 

 

Mitä valmennuksessa käsitellään?

 

Valokuvaus synnytysvalmennuksen tukena

 

Ymmärrys mielen toiminnasta ja omista tunteista voimavarana

Paula Immo | 040 737 2636 | valmennus@paulaimmo.fi            © Paula Immo 2018 | Suunnittelu: DesignDelight

Liity postituslistalleni: