english

 

The Fun&Fearless You
workshop

Aika: su 18.3.2018 klo 10-17
Paikka: Studio Janica Karasti, Pikisaarentie 17, Oulu
Hinta: 248€ (sis. aamu- ja iltapäiväteet), laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä

 

Varaa paikkasi nyt!

 

 

THE FUN&FEARLESS YOU -workshop

 

Onko sinulla jotain mitä haluaisit elämässäsi, muttet tiedä miten se olisi mahdollista toteutua? Tuntuuko sinusta, että elämästäsi puuttuu jotain? Tai kaipaatko elämääsi jotain lisää tai jotain vähemmän?

Kaikki mitä haluamme, oli kyse sitten millaisesta asiasta tahansa, ovat loppujen lopuksi tunnetiloja - emme halua vain löytää unelmiemme kumppania, vaan tuntea olevamme rakastettu. Emme halua vain parempaa työpaikkaa, vaan tuntea olomme merkitykselliseksi. Emme halua vain paljon rahaa, vaan tuntea itsemme vapaaksi. Tai mitä ikinä ne tunnetilat ovatkaan, joita omaan elämääsi kaipaat. Mitä nopeammin tämän ymmärrämme ja alamme elää sen mukaisesti, sitä laadukkaammaksi elämämme muuttuu. 

Fun&Fearless You -workshopissa keskitymmekin selkeyttämään sen mitä elämältäsi haluat ja purkamaan niihin mahdollisesti liittyviä mielen luomia esteitä. Muutamme sen mitä haluat tunnetiloiksi ja käymme läpi kuinka voit tukea haluamiasi tunnetiloja jokapäiväisessä elämässäsi, ja seurata millainen vaikutus niillä on. Kaikki se mitä sinulla jo on, tai puuttuu, on seurausta asenteestasi ja mielentiloistasi. Muutos, joka päivän aikana tapahtuu on valtava ja sen vuoksi paikalla on myös kuvaaja Janica Karasti valokuvaamassa sinut, jotta pääset itsekin selkeästi näkemään sinussa tapahtuneen muutoksen! Kuvista pääset näkemään miltä se ulospäin näyttää, kun huomiosi on kiinnittynyt eri asioihin ja sinun on helpompi tunnistaa miten mielentilasi vaikuttaa toimintaasi. Ja siten tuloksiin, joita saavutat.

Päivästä saat:

  • selkeyden siihen millaista elämää haluat elää ja eväitä siihen kuinka elää sitä todeksi jokapäiväisellä tasolla arjessasi
  • ennen, prosessissa ja jälkeen -muotokuvat, joista näet muutoksen ja joita katsomalla sinun on helppo palata sinulle tärkeisiin tunnetiloihin päivittäin

Bonuksena saat viettää voimaannuttavan JA energisoivan päivän samanhenkisten naisten upeassa seurassa! 

 

Vietämme päivän Janican studiossa Vanhalla Villatehtaalla Oulun Pikisaaressa.Tarjolla on aamu- ja iltapäiväteet ja pidämme päivän aikana lounastauon, jolloin voit käydä joko muualla syömässä tai nauttia omat eväät studiotiloissa :) 

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

 

Nähdään pian,

Paula ja Janica

 

 

"Oli tosi mielenkiintoinen päivä ja uskon, että tuollaiselle on kyllä tarvetta. Se oli semmoinen oivallusten päivä, varmasti toimi monellekin hyvänä alkusysäyksenä johonkin uuteen ja parempaan. Minulle tuo valokuvaus oli aika merkittävä juttu, ennakkoajatus oli jopa ahdistunut, että ei ainakaan valokuvaa. Enkä edes uskonut, että se siitä sen kummemmaksi muuttuu, vaikka miettisin mitä siinä kuvien välissä. Mutta kappas vain, olihan se kuin eri maailmasta. Kiitos, olet ihan huippu omassa työssäsi."

"Itselleni isoin oivallus on se, miten me toistetaan samoja vanhoja ajatuskuvioita ja jumitutaan niihin. Kurssilla oppi, että ihan pienilläkin arkisilla teoilla voi tehdä muutoksia omaan ajatteluun ja sitä kautta saada uusia suuntia elämään oli tavoite sitten onnellisuus, seesteisyys tai vaikka rakkaus. Ajatukset selkiytyi, kun joutui oikeasti pohtimaan, mitä elämältä haluaa. Moni voi tämänkin tietää, muttei miten niihin päästä. Kurssilla pohdittiin yksilöllisesti, miten jokainen voi teoillaan suunnata tavoitettaan kohti."

"Päivästä sai konkreettisia työvälineitä arjen virittämiseen oman elämän ja tavoitteiden suuntaiseksi. Ajatuksissa piilevien näennäisten esteiden purkaminen oli päivässä kenties kaikkein antoisinta."

 

 

 

Paula Immo | 040 737 2636 | valmennus@paulaimmo.fi        © Paula Immo 2018 | Suunnittelu: DesignDelight

Liity postituslistalleni: