english

 

The Fun&Fearless You
workshop

Aika: su 18.3.2018 klo 10-17
Paikka: Studio Janica Karasti, Pikisaarentie 17, Oulu
Hinta: 248€ (sis. aamu- ja iltapäiväteet), laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä

 

Varaa paikkasi nyt!

 

 

THE FUN&FEARLESS YOU -workshop

 

Onko sinulla jotain mitä haluaisit elämässäsi, muttet tiedä miten se olisi mahdollista toteutua? Tuntuuko sinusta, että elämästäsi puuttuu jotain? Tai kaipaatko elämääsi jotain lisää tai jotain vähemmän?

Kaikki mitä haluamme, oli kyse sitten millaisesta asiasta tahansa, ovat loppujen lopuksi tunnetiloja - emme halua vain löytää unelmiemme kumppania, vaan tuntea olevamme rakastettu. Emme halua vain parempaa työpaikkaa, vaan tuntea olomme merkitykselliseksi. Emme halua vain paljon rahaa, vaan tuntea itsemme vapaaksi. Tai mitä ikinä ne tunnetilat ovatkaan, joita omaan elämääsi kaipaat. Mitä nopeammin tämän ymmärrämme ja alamme elää sen mukaisesti, sitä laadukkaammaksi elämämme muuttuu. 

Fun&Fearless You -workshopissa keskitymmekin selkeyttämään sen mitä elämältäsi haluat ja purkamaan niihin mahdollisesti liittyviä mielen luomia esteitä. Muutamme sen mitä haluat tunnetiloiksi ja käymme läpi kuinka voit tukea haluamiasi tunnetiloja jokapäiväisessä elämässäsi, ja seurata millainen vaikutus niillä on. Kaikki se mitä sinulla jo on, tai puuttuu, on seurausta asenteestasi ja mielentiloistasi. Muutos, joka päivän aikana tapahtuu on valtava ja sen vuoksi paikalla on myös kuvaaja Janica Karasti valokuvaamassa sinut, jotta pääset itsekin selkeästi näkemään sinussa tapahtuneen muutoksen! Kuvista pääset näkemään miltä se ulospäin näyttää, kun huomiosi on kiinnittynyt eri asioihin ja sinun on helpompi tunnistaa miten mielentilasi vaikuttaa toimintaasi. Ja siten tuloksiin, joita saavutat.

Päivästä saat:

  • selkeyden siihen millaista elämää haluat elää ja eväitä siihen kuinka elää sitä todeksi jokapäiväisellä tasolla arjessasi
  • ennen, prosessissa ja jälkeen -muotokuvat, joista näet muutoksen ja joita katsomalla sinun on helppo palata sinulle tärkeisiin tunnetiloihin päivittäin

Bonuksena saat viettää voimaannuttavan JA energisoivan päivän samanhenkisten naisten upeassa seurassa! 

 

Vietämme päivän Janican studiossa Vanhalla Villatehtaalla Oulun Pikisaaressa.Tarjolla on aamu- ja iltapäiväteet ja pidämme päivän aikana lounastauon, jolloin voit käydä joko muualla syömässä tai nauttia omat eväät studiotiloissa :) 

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

 

Nähdään pian,

Paula ja Janica

 

ps. Saimme pilottipäivästämme, jonka järjestimme tammikuussa 2018 todella hyvää palautetta ja myös ideoita kehittää päivän sisältöä entisestään. Olemme lisänneet päivään mukaan mielen luomien esteiden läpikäymistä sekä valokuvauksen tämän prosessin yhteydessä. Ero ennen ja jälkeen kuvissa oli jo aivan valtava, mutta prosessikuva tulee laajentamaan käsitystä siitä, mitä meissä oikein tapahtuukaan, kun jäämme kiinni pelkoihin tai epäilyksiin, verratuna siihen, kun huomiomme on siinä mitä oikeasti haluamme! Paikkoja workshoppiin on yhteensä 10, varaa omasi tästä! 

 

 

 

Paula Immo | 040 737 2636 | valmennus@paulaimmo.fi        © Paula Immo 2018 | Suunnittelu: DesignDelight

Liity postituslistalleni: