english

 

Seuraavat The Fun&Fearless You työpajat

 

Kysy lisää ja varaa työpaja omalle ryhmällesi täältä.
Hinta: 248€ / hlö (sis. alv 24%)

 

 

THE FUN&FEARLESS YOU -työpaja

 

Onko sinulla jotain mitä haluaisit elämässäsi, muttet tiedä miten se olisi mahdollista toteutua? Tuntuuko sinusta, että elämästäsi puuttuu jotain? Tai kaipaatko elämääsi jotain lisää tai jotain vähemmän?

 

"Tämä työpajapäivä omistetaan unelmille ja peloille. Mielen toiminnan syvemmälle ymmärtämiselle, selkeydelle, pelkojen kohtaamiselle, irti päästämiselle ja oivaltamiselle. Päivään voi kuulua iloa ja surua, naurua ja itkua, innostusta ja kauhua, joskus jopa kaikkia samaan aikaan. Jaamme ajatuksia turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Muutamme näkymättömät pelot näkyviksi ja kohtaamme ne. Annamme niiden olla. Ja huomaamme, kuinka enää ei olekaan syytä juosta karkuun. Voimaannutaan."

 

Kaikki mitä haluamme, oli kyse sitten millaisesta asiasta tahansa, ovat loppujen lopuksi tunnetiloja - emme halua vain löytää unelmiemme kumppania, vaan tuntea olevamme rakastettu. Emme halua vain parempaa työpaikkaa, vaan tuntea olomme merkitykselliseksi. Emme halua vain paljon rahaa, vaan tuntea itsemme vapaaksi. Mutta tämä toimii myös toisinpäin - kaikki mitä emme halua, ovat myös tunnetiloja. Mitä tunnetiloja siis kaipaat enemmän elämääsi ja mitä olet tähän asti vältellyt ja juossut karkuun? Kaikki kiteytyvät tunnetiloihin ja mitä nopeammin tämän ymmärrämme ja alamme elää sen mukaisesti, sitä laadukkaammaksi elämämme muuttuu. 

Fun&Fearless You -työpajoissa selkeytämme sen, mitä elämältäsi haluat ja puramme siihen mahdollisesti liittyviä mielen luomia esteitä. Muistutamme itseämme niistä tunnetiloista, joita kaipaamme ja pysähdymme kohtaamaan niitä, joita karkuun olemme jo liian pitkään juosseet.

Käytännössä muutamme sen mitä haluat tunnetiloiksi ja käymme läpi kuinka voit tukea haluamiasi tunnetiloja jokapäiväisessä elämässäsi, ja seurata millainen vaikutus niillä on. Kaikki se mitä sinulla jo on, tai puuttuu, on seurausta asenteestasi ja mielentiloistasi. Muutos, joka päivän aikana tapahtuu on valtava ja sen vuoksi paikalla on myös kuvaaja Janica Karasti valokuvaamassa sinut, jotta pääset itsekin selkeästi näkemään sinussa tapahtuneen muutoksen! Kuvista pääset näkemään miltä se ulospäin näyttää, kun huomiosi on kiinnittynyt eri asioihin ja sinun on helpompi tunnistaa miten mielentilasi vaikuttaa toimintaasi. Ja siten tuloksiin, joita saavutat.

 

Päivästä saat:

  • selkeyden siihen millaista elämää haluat elää ja eväitä siihen kuinka elää sitä todeksi jokapäiväisellä tasolla arjessasi
  • ennen, prosessissa ja jälkeen -muotokuvat, joista näet muutoksen ja joita katsomalla sinun on helppo palata sinulle tärkeisiin tunnetiloihin päivittäin

 

Tarjolla on aamu- ja iltapäiväteet ja pidämme päivän aikana noin tunnin lounastauon. 

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

 

Nähdään pian,

Paula ja Janica

 

 

"Osallistuin Janica Karastin ja Paula Immon vetämään Fun&Fearless You -workshoppiin maaliskuussa 2018. Muistan, kun pyöräilin talvihämärässä aamussa kohti tapahtumapaikkaa. Päätin siinä matkalla, että osallistun päivään ilman isompia ennakko-odotuksia, täysin omana itsenäni ja uteliaana. Ilmeisesti muut olivat päättäneet samalla tavalla, sillä jo yhteisen aamuteen jälkeen ihmiset aidosti halusivat tutustua toisiinsa, jakoivat omia kokemuksiaan ja unelmiaan rohkeasti ääneen. Päivän aikana kuulin itseni kertovan ryhmän edessä omista unelmista, joista en ollut uskaltanut kunnolla itsellenikään ääneen puhua. Huomasin, että osien haaveideni ja unelmien taustalla olikin vahvoja tuntemuksia, jotka toivat niin surun kuin ilonkin esiin päivän aikana. Käsiteltyämme näitä tunteita ja syvempiä syitä näihin unelmiin, tuli osista aluksi tuntuneista 'tärkeistä' unelmista vähemmän merkittäviä, kun tunnelataus hävisi. Toisista taas hioutui aitoja elämän tavoitteita, joita kohti nyt menen. Muistona päivästä on Janica ottamat kuvat, jotka joka kerta palauttavat mieleeni monta opittua asiaa - itsestäni. Ja Paula! Hänellä on kyky johdattaa ihminen huomaamatta (!) työskentelemään itse oman sisimpänsä kanssa, ilman opettajamaista ja päälle liimattua 'tee näin' -mantroja. Minusta se on erinomaisen valmentajan merkki."

 

"Oli tosi mielenkiintoinen päivä ja uskon, että tuollaiselle on kyllä tarvetta. Se oli semmoinen oivallusten päivä, varmasti toimi monellekin hyvänä alkusysäyksenä johonkin uuteen ja parempaan. Minulle tuo valokuvaus oli aika merkittävä juttu, ennakkoajatus oli jopa ahdistunut, että ei ainakaan valokuvaa. Enkä edes uskonut, että se siitä sen kummemmaksi muuttuu, vaikka miettisin mitä siinä kuvien välissä. Mutta kappas vain, olihan se kuin eri maailmasta. Kiitos, olet ihan huippu omassa työssäsi."

 

"Itselleni isoin oivallus on se, miten me toistetaan samoja vanhoja ajatuskuvioita ja jumitutaan niihin. Kurssilla oppi, että ihan pienilläkin arkisilla teoilla voi tehdä muutoksia omaan ajatteluun ja sitä kautta saada uusia suuntia elämään oli tavoite sitten onnellisuus, seesteisyys tai vaikka rakkaus. Ajatukset selkiytyi, kun joutui oikeasti pohtimaan, mitä elämältä haluaa. Moni voi tämänkin tietää, muttei miten niihin päästä. Kurssilla pohdittiin yksilöllisesti, miten jokainen voi teoillaan suunnata tavoitettaan kohti."

 

"Päivästä sai konkreettisia työvälineitä arjen virittämiseen oman elämän ja tavoitteiden suuntaiseksi. Ajatuksissa piilevien näennäisten esteiden purkaminen oli päivässä kenties kaikkein antoisinta."

 

 

 

Paula Immo | 040 737 2636 | valmennus@paulaimmo.fi            © Paula Immo 2018 | Suunnittelu: DesignDelight

Liity postituslistalleni: